Op vrijdag 25 mei verzamelden een 45-tal succesvolle vrouwen zowel uit de fashion business alsook andere sectoren in onze showroom. De ladies genoten van een  fijne Summer Drive Experience, waar zij gingen toeren met prachtige wagens (én cabrio’s) in regio Turnhout.

De haren in de wind, een lekker muziekje op en genieten van het rijcomfort dat deze wagens te bieden hebben. Pure luxe! Na de tour  konden zij genieten van een frisse zomerse lunch verzorgd door traiteur Just Cooking.

She’s Mercedes is een platform van Mercedes die vrouwelijke ondernemers samenbrengt en waar ze contacten kunnen leggen, ideeën kunnen uitwisselen, ervaringen delen alsook te leren van elkaar. Dit concept is ook waar Ils Sterckx van het modeagentschap MATUVU haar waarden volledig kan in terugvinden, namelijk het empoweren, motiveren en inspireren van vrouwelijke ondernemers met focus op de fashion business. Het was dus enorm fijn om deze 2 krachten te bundelen en een mooi event als dit te realiseren.

We willen alle aanwezige bossladies enorm bedanken voor de geweldige ‘good vibes’ en het fijne netwerken. We hopen dat jullie mooie samenwerkingen kunnen realiseren in toekomst! Empowered women empower women.

Met speciale dank aan Ils Sterckx (Matuvu Fashion) en Just Cooking.

Recente berichten